Ronvaart Zoetermeer - test

Vanaf vrijdag 3 juli is het weer mogelijk om te varen met de Meervaarder.

Wij bieden je een vaarprogramma van vrijdag t/m zondag aan die voldoet aan de Corona-basisregels en de RIVM-voorschriften.

Om deze reden voeren wij voorlopig alleen poldervaarten van 2 uur uit. Enkele reisvaarten, al dan niet met fiets, behoren helaas niet de mogelijkheden.

POLDERVAART VOLGENS HET CORONA PROTOCOL

Goede Vrijdag Vaart

KAARTEN POLDERVAARTEN:
Volwassenen € 13,00
Kinderen tot 13 jaar € 8,00
Kinderen tot 3 jaar gratis

WANNEER
Vrijdag: 13.30 uur – 15.30 uur
Zaterdagochtend: 10.30 uur – 12.30 uur
Zaterdagmiddag: 13.30 uur – 15.30 uur
Zondag: 13.30 uur – 15.30 uur

Bestel hier uw kaarten

ZOMERAVONDVAARTEN VOLGENS HET CORONA PROTOCOL

KAARTEN ZOMERAVONDVAARTEN
(worden als Poldervaarten gevaren zonder catering)
Volwassenen € 13,00

WANNEER
Vrijdag 17 en 24 juli 20.30 uur – 23.00 uur
Vrijdag 7 en 21 augustus 20.00 uur – 22.30 uur

Bestel hier uw kaarten

Vertrek- en aankomst vanaf boerderij ’t Geertje te Zoeterwoude. Er geldt een aparte route op dit terrein naar de opstapplaats. (volg Rondvaart Zoetermeer Coronaroute)

Boekingen van vaarten zijn alleen via deze website mogelijk. Het aantal passagiers is beperkt tot maximaal 12 personen; hiermee voldoen wij aan de 1,5 meter voor zowel de passagier als onze gids en schipper. Voor deze buitenactiviteit geldt het gebruik van een mondkapje als facultatief.

Vanaf maandag 8 juni is het mogelijk om een vaart te reserveren. Vanaf deze datum staat ook ons uitgebreide protocol op deze website gepubliceerd. Mochten de omstandigheden zich tussendoor wijzigen, dan passen wij onze maatregelen daarop aan.   

Veiligheid boven alles met een mooie en behouden vaart!

Team Rondvaart Zoetermeer

Lees hier ons protocol

Vrijwilliger worden?
Rondvaart Zoetermeer draait geheel op de passie van vrijwilligers. Om nog betere service en vaarten aan te bieden zijn we opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ook aan de slag als schipper, gids of back office medewerker? Neem contact met ons op!  

Contact 
Voor meer informatie over groepsvaarten of overige vragen kan je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 079-2033051

Onze vaarten
Rondvaart Zoetermeer verzorgt rondvaarten vanaf boerderij ’t Geertje door de polders van Zuid-Holland. Het Groene Harte ligt letterlijk in onze achtertuin. Al varend op De Meervaarder ontdek je dit mooie boerencultuurlandschap. Het grootste deel van de route gaat door natuur- en stiltegebied. Schippers en gidsen geven informatie over de rijke natuur, cultuur en geschiedenis. 

De Meervaarder
Alle rondvaarten worden gevaren op De Meervaarder, een open rondvaartboot. Door de hybride aandrijving van De Meervaarder varen wij fluisterend door de wateren. Aan boord hebben wij ruimte voor 40 personen en maximaal 5 rolstoelen. De Meervaarder is door de laadklep makkelijk bereikbaar voor rolstoelen en fietsen.