Rondvaart Zoetermeer - oud

Vanaf vrijdag 3 juli is het weer mogelijk om te varen met de Meervaarder.

Wij bieden je een vaarprogramma van vrijdag t/m zondag aan die voldoet aan de Corona-basisregels en de RIVM-voorschriften.

Bekijk hier de vaarten

Om deze reden voeren wij voorlopig alleen poldervaarten van 2 uur uit. Enkele reisvaarten, al dan niet met fiets, behoren helaas niet de mogelijkheden.

Lees hier ons protocol

Vertrek- en aankomst vanaf boerderij ’t Geertje te Zoeterwoude. Er geldt een aparte route op dit terrein naar de opstapplaats. (volg Rondvaart Zoetermeer Coronaroute)

Boekingen van vaarten zijn alleen via deze website mogelijk. Het aantal passagiers is beperkt tot maximaal 12 personen; hiermee voldoen wij aan de 1,5 meter voor zowel de passagier als onze gids en schipper. Voor deze buitenactiviteit geldt het gebruik van een mondkapje als facultatief.

Vanaf maandag 8 juni is het mogelijk om een vaart te reserveren. Vanaf deze datum staat ook ons uitgebreide protocol op deze website gepubliceerd. Mochten de omstandigheden zich tussendoor wijzigen, dan passen wij onze maatregelen daarop aan.   

Veiligheid boven alles met een mooie en behouden vaart!

Team Rondvaart Zoetermeer

Vrijwilliger worden?
Rondvaart Zoetermeer draait geheel op de passie van vrijwilligers. Om nog betere service en vaarten aan te bieden zijn we opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Ook aan de slag als schipper, gids of back office medewerker? Neem contact met ons op!  

Contact 
Voor meer informatie over groepsvaarten of overige vragen kan je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 079-2033051

Onze vaarten
Rondvaart Zoetermeer verzorgt rondvaarten vanaf boerderij ’t Geertje door de polders van Zuid-Holland. Het Groene Harte ligt letterlijk in onze achtertuin. Al varend op De Meervaarder ontdek je dit mooie boerencultuurlandschap. Het grootste deel van de route gaat door natuur- en stiltegebied. Schippers en gidsen geven informatie over de rijke natuur, cultuur en geschiedenis. 

Kies voor de uitgebreide Poldervaart, een van de unieke themavaarten of speciaal voor kinderen de Spelevaart. Naast de vaste rondvaarten zijn er ook groepsvaarten mogelijk. 

De Meervaarder
Alle rondvaarten worden gevaren op De Meervaarder, een open rondvaartboot. Door de hybride aandrijving van De Meervaarder varen wij fluisterend door de wateren. Aan boord hebben wij ruimte voor 40 personen en maximaal 5 rolstoelen. De Meervaarder is door de laadklep makkelijk bereikbaar voor rolstoelen en fietsen. 

POLDERVAART

DSC_6473
Een 2 uur durende vaart door het polderlandschap
tussen Zoeterwoude en Vlietland.
Vanaf € 6,50 per persoon.

Lees verder 

SPELEVAART

DSC_6473
Speciale kindervaart op woensdagmiddag.
Vanaf €4 per persoon.

Lees verder 

GROEPSVAART

spelevaart
Groepsvaart voor bedrijven, feesten of andere gelegenheden. 

Lees verder    

THEMAVAART

Geuzendag 2017
Unieke vaarten voor jong en oud met extra belevenis.
Vanaf €5 per persoon.

Lees verder