Praktische informatie

praktisch

 

 

Via de website van Rondvaart Zoetermeer kunt u heel gemakkelijk uw kaartjes voor een vaart reserveren en direct betalen. Houdt u bij het boeken, betalen en meevaren rekening met het volgende:

Vaartijden

De Meervaarder vaart van 1 juni t/m 27 september op meerdere dagen in de week.

In het laagseizoen een vaart op woensdag,  zaterdag en zondag in de middag en volgens een vast vaarrooster. In het hoogseizoen varen wij een extra Spelevaart op de woensdagmiddag. 

Voor groepsvaarten is de Meervaarder ook op andere dagen en tijdstippen te boeken. 

Reservering en betaling via de site

Op deze site kunt u voor alle vaarten (m.u.v. de groepsvaarten) vooraf uw kaartje kopen en betalen. Als uw betaling is gelukt, dan zijn uw plaatsen gereserveerd en uw plaatsen aan boord belegd. U krijgt per E-mail een bevestiging van uw betaling met de kaartjes.

U kunt tot middernacht de dag voor de afvaart via deze site boeken en betalen. Wilt u de volgende dag toch met ons varen, kom dan naar de aanlegplaats bij boerderij ’t Geertje waar u contant of per pin een kaartje kunt kopen. Zolang er nog vrije plaatsen zijn.

Passagiers met een gereserveerde plaats dienen uiterlijk 15 minuten vóór de afvaart bij het havenkantoortje of bij “de Meervaarder” zich te melden. Vergeet niet uw kaartje(s) of een kopie van uw bewijs van betaling mee te nemen aan boord. Of laat deze aan de schipper zien op uw mobiel of tablet.

Spontaan meevaren en contant betalen
Heeft u op het laatste moment zin om een Rondvaart te maken? Kom uiterlijk 30 minuten voor de afvaart langs bij ’t Geertje. Is er nog plek vrij in de boot dan kunt u contant uw kaartje kopen. We beschikken over een mobiel pinapparaat bij de boot.

Groepsvaart

Komt u varen met een groep? Dan vragen wij aan alle leden van de groep om uiterlijk 15 minuten voor aanvang bij de boot aanwezig te zijn.

Varen met een rolstoel aan boord

Het is mogelijk om mee te varen met een rolstoel. Bij iedere boeking kunt u dit kenbaar maken. Houdt u er alleen wel rekening mee dat er per vaart ruimte is voor maximaal 5 rolstoelen.

Adres afvaart
Boerderij ’t Geertje
Geerweg 7
2381 LT Zoeterwoude
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij ’t Geertje. Maar houdt u rekening dat op drukke dagen de mogelijkheid bestaat dat u elders moet parkeren.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.