You are here Home Varen voor groepen Groepsvaarten met De Meervaarder
Item image

Contact

info@rondvaartzoetermeer.nl

Bedrijfsuitje? Verjaardagsfeestje? Of een andere gelegenheid? Denk dan eens aan een rondvaart met de Meervaarder. De groepsvaarten zijn mogelijk tot een groep van maximaal 40 personen.

De boot kan hiervoor worden gehuurd. Speciaal voor groepsvaarten varen we op alle dagen van de week. Wilt u een thema verbinden aan uw vaart, dan kan dat. We leveren maatwerk en vrijwel alles is mogelijk. Zo denken we ook graag mee voor een uniek bedrijfsfeest waarbij we de samenwerking aangaan met partners in de directe omgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Hieronder kunt u het aanvraagformulier invullen.

Uw naam *
Uw adres *
Uw postcode *
Uw plaats *
Uw telefoonnummer *
Uw e-mailadres *
Datum vaart *
Duur vaart *
Tijd afvaart *

Aantal volwassenen *
Aantal kinderen
Aantal fietsen en/of rolstoelen
Reden van de groepsvaart *
Mooi weer-garantie Mooi-weergarantie voor € 25,-
Voor € 25,- kunt u een mooi weer-garantie afsluiten. Deze is geldig tot 24 uur voor afvaart, met uitzondering van eventueel bestelde catering. Deze garantie houdt in dat u bij slecht weer een nieuwe datum voor uw groepsvaart kunt inplannen. Vink aan indien u deze wilt afsluiten.


Een groepsvaart geeft u de mogelijkheid om de boot exclusief te reserveren, zonder overige passagiers. Om te kunnen voldoen aan de Corona regels kan een groepsvaart op dit moment een maximale bezetting hebben van 12 passagiers. Om deze reden zijn de kosten voor een groepsvaart gereduceerd . Zo kunt u een groepsvaart van 2 uur reserveren, inclusief Mooi weer-garantie voor EUR 200 (normaal EUR 285). Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


* verplicht veld
Vul alstublieft de beveiliginscode in om aan te tonen dat u een mens bent.
Beveiligingscode: captcha
  • Zorgboerderij Swaenensteyn

    Goedemiddag! Wij hebben vanochtend met kinderen en jongeren van de zorgboerderij een Rondvaart gemaakt. Het was superleuk en ook interessant om wat meer over de Zoetermeerse polder te leren. De kapitein en gids waren heel enthousiast en deden gezellig mee. Er was ook ruimte om met elkaar te zingen en te lachen. Kortom, een echte aanrader!!! Heel hartelijk bedankt!
    Groetjes van ons allemaal!

Uw reservering

Uw gegevens
(*) verplicht
Aanleiding voor groepsvaart
Catering


Uw aanvraag is succesvol verzonden. Wij nemen contact met u op voor de bevestiging
Vul al uw verplichte gegevens in