You are here Home Varen voor groepen Groepsvaarten met De Meervaarder
Item image

Contact

info@rondvaartzoetermeer.nl

Bedrijfsuitje? Verjaardagsfeestje? Of een andere gelegenheid? Denk dan eens aan een rondvaart met de Meervaarder. De groepsvaarten zijn mogelijk tot een groep van maximaal 40 personen.

De boot kan hiervoor worden gehuurd. Speciaal voor groepsvaarten varen we op alle dagen van de week. Wilt u een thema verbinden aan uw vaart, dan kan dat. We leveren maatwerk en vrijwel alles is mogelijk. Zo denken we ook graag mee voor een uniek bedrijfsfeest waarbij we de samenwerking aangaan met partners in de directe omgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

Hieronder kunt u het aanvraagformulier invullen.

  Uw naam *
  Uw adres *
  Uw postcode *
  Uw plaats *
  Uw telefoonnummer *
  Uw e-mailadres *
  Datum vaart *
  Duur vaart *
  Tijd afvaart *

  Aantal volwassenen *
  Aantal kinderen
  Aantal fietsen en/of rolstoelen
  Reden van de groepsvaart *
  Hoe heeft u ons gevonden?

  Mooi weer-garantie Mooi-weergarantie voor € 25,-
  Voor € 25,- kunt u een mooi weer-garantie afsluiten. Deze is geldig tot 24 uur voor afvaart, met uitzondering van eventueel bestelde catering. Deze garantie houdt in dat u bij slecht weer een nieuwe datum voor uw groepsvaart kunt inplannen. Vink aan indien u deze wilt afsluiten.


  Een groepsvaart geeft u de mogelijkheid om de boot exclusief te reserveren, zonder overige passagiers. De prijs van een groepsvaart is € 275,- exclusief mooi-weergarantie (bij te boeken voor € 25,-).


  * verplicht veld
  • Zorgboerderij Swaenensteyn

   Goedemiddag! Wij hebben vanochtend met kinderen en jongeren van de zorgboerderij een Rondvaart gemaakt. Het was superleuk en ook interessant om wat meer over de Zoetermeerse polder te leren. De kapitein en gids waren heel enthousiast en deden gezellig mee. Er was ook ruimte om met elkaar te zingen en te lachen. Kortom, een echte aanrader!!! Heel hartelijk bedankt!
   Groetjes van ons allemaal!

  Uw reservering

  Uw gegevens
  (*) verplicht
  Aanleiding voor groepsvaart
  Catering


  Uw aanvraag is succesvol verzonden. Wij nemen contact met u op voor de bevestiging
  Vul al uw verplichte gegevens in