You are here Home Themavaart Unieke themavaarten met De Meervaarder
Item image

Contact

Aanlegplaats:
Boerderij ’t Geertje
Geerweg 7, Zoeterwoude
info@rondvaartzoetermeer.nl

THEMAVAART SINTERKLAASVAART 25 EN 26 NOVEMBER 2017

Op zaterdag 25 en zondag 26 november komt Sinterklaas met zijn Pieten bij boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude aan.

Op zaterdag 25 november komen Sinterklaas en zijn Pieten weer met pakjesboot de “Meervaarder”. De boot meert zo rond 13.30 uur aan langs de kade waar de roeiboten liggen. Daar wacht de Sint een hartverwarmend welkom en loopt, luid toegezongen, naar de “koeienstal”, waar de Sint alle kinderen en grote mensen toespreekt. Er wordt natuurlijk gezongen en volop lekkernijen rondgedeeld en daarna is er ook nog de mogelijkheid om met Sinterklaas en de Pieten op de boot een rondje mee te varen. Daar zorgen de Pieten ook nog voor een leuke verrassing.

Daarnaast kunnen kinderen het hele weekend op het terrein van de boerderij, als echte Pieten, klimmen, klauteren en glijden door de “Pietenbaan”, taai-taai pop versieren en een dansje maken met de Pieten. Meer informatie vindt u op www.hetgeertje.nl

Op Zaterdag 25 november kunnen kinderen en hun ouders met de rondvaartboot de “Meervaarder” twee vaarten meebeleven want Sinterklaas stapt dan weer aan boord met al zijn Pieten en pakjes. De eerste vaart vertrekt om 14.45 uur en de tweede vaart om 15.30 uur. Als beide vaarten vol zitten vertrekt om 16.15 uur nog een extra vaart.

Voor deze vaarten kunt u maximaal 15 kaartjes (volwassenen en kinderen samen) tegelijk boeken. Kinderen tot 13 jaar moeten altijd begeleid worden door een volwassene en per vaart is er ruimte voor maximaal 5 personen met een rolstoel.

Zondag 26 november varen wij ook Sinterklaasvaarten Deze vaarten duren een half uur. De boot vertrekt om 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur.

Een kaartje kost € 4,00 pp en u kunt een plaats reserveren via onze site www.rondvaartzoetermeer.nl/themavaarten tot vrijdagavond 24 november 24:00 uur. Als er nog plaatsen aan boord vrij zijn kunt u ook een kaartje kopen bij de boot.

Het adres waar Sinterklaas aankomt is; Boerderij ‘t-Geertje Geerweg 7 2381 LT  Zoeterwoude             

From: € 4,00 Boek hier uw kaartje

                                                                                                         

 

 

Uw reservering

Uw gegevens
(*) verplicht
Aanleiding voor groepsvaart
Catering


Uw aanvraag is succesvol verzonden. Wij nemen contact met u op voor de bevestiging
Vul al uw verplichte gegevens in