You are here Home Themavaart Unieke themavaarten met De Meervaarder
Item image

Contact

Aanlegplaats:
Boerderij ’t Geertje
Geerweg 7, Zoeterwoude
info@rondvaartzoetermeer.nl


THEMAVAARTEN 2018
 

SINTERKLAASVAARTEN op zaterdag 24 NOVEMBER

Dansende Pieten Sinterklaasfeest 2016

Sinterklaas bezoekt ’t Geertje met de Meervaarder.

Voor de 5e keer op rij bezoekt Sinterklaas met zijn Pieten ’t Geertje op de Meervaarder. Trek warme kleren aan en kom gezellig langs! Aankomst Sinterklaas om 13.15 uur.
’t Geertje organiseert het gehele weekend allerlei leuke activiteiten zoals: Schoorsteen glijden, Daklopen en De Pietenbaan.
Ook is er een leuke kleurplaat op de website van ’t Geertje te vinden. Bezoek dus ook even de website van ’t Geertje www.hetgeertje.nl. Stichting Rondvaart Zoetermeer organiseert deze middag drie korte vaarten(14.45 uur, 15.30 uur, 16.15 uur) om met sinterklaas en zijn zwarte pieten een avontuur te beleven.  Boekt u de kaartjes via de website dan bent u verzekerd van een plaatsje. Reserveren is niet meer mogelijk maar wel op de dag zelf zullen er ook nog een aantal kaartjes beschikbaar zijn maar dan geldt wie het eerst komt heeft de meeste kansen. Een kaartje kost 5,00 euro per persoon.  Een kindje tot 2 jaar is gratis, graag wel invullen bij de aantallen.

Boek hier uw kaartje

  • WP_20160827_11_51_23_Pro Kees Lodewijkx - Afgelopen zaterdag 27 augustus 2016 mooie Poldertocht gemaakt in de ochtend door het typisch Hollandse landschap in de regio Zoetermeer. Veel mooie verhalen en nieuwe informatie ontvangen van de gids. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook leuk voor groepen in combinatie met bezoek boerderij ’t Geertje. Nogmaals veel dank aan de gids en de schipper.

Uw reservering

Uw gegevens
(*) verplicht
Aanleiding voor groepsvaart
Catering


Uw aanvraag is succesvol verzonden. Wij nemen contact met u op voor de bevestiging
Vul al uw verplichte gegevens in