You are here Home Poldervaart Vaar mee met de Poldervaart - Deze zijn voorlopig nog niet te boeken in 2020 i.v.m. de corona maatregelen
Item image

Contact

info@rondvaartzoetermeer.nl

Deze zijn voorlopig nog niet te boeken in 2020 i.v.m. de corona maatregelen
Met de Poldervaart geniet je van een twee uur durende vaart door het westen van het Groene Hart. Op vier meter boven het maaiveld zie je het polderlandschap van Zoeterwoude en Stompwijk zoals je dat nog nooit gezien hebt. Varend onder de A4 snelweg door gaan de rustige en weidse polders over in het recreatiegebied van Zuid-Holland. Bij mooi weer is Vlietland perfect voor een frisse duik! 

Elke vaart wordt verzorgd door een schipper en gids die allerlei wetenswaardigheden vertellen over dit specifieke gebied van Zuid-Holland. 

De poldervaart is geschikt voor alle leeftijden en uitstekend te combineren met een fietstocht. Vanaf boerderij ’t Geertje stap je zo met de fiets aan boord. Bij Waterfront Vlietland stap je af en kan je per fiets verder. 

We varen vanaf de aanlegkade over de Noord-Aa, langs de Weipoort over de Ommedijksche Wetering, de Nieuwe Vaart, de Meerbrug en onder de snelweg door naar de ‘Riviera van de Randstad’: het recreatiegebied Vlietland. 

Prijzen en data
Voorseizoen & naseizoen 2020: 6 juni t/m 30 juni en 2 september t/m 27 september.
Hoogseizoen 2020: 1 juli t/m 30 augustus. Afvaarten op zaterdag en zondag om 13.30.

  • Jetm - Noem mij gerust een fan,ben al meerdere keren mee geweest,wat een heerlijkheid.En iedere schipper maakt zijn eigen slingertje erbij en iedere gids heeft zijn eigen verhaal,zo is iedere tocht weer een nieuwe beleving.Dank,ik hoop nog vaak mee te varen.Jetm

Uw reservering

Uw gegevens
(*) verplicht
Aanleiding voor groepsvaart
Catering


Uw aanvraag is succesvol verzonden. Wij nemen contact met u op voor de bevestiging
Vul al uw verplichte gegevens in