You are here Home Poldervaart Vaar mee met de Poldervaart - Deze zijn voorlopig nog niet te boeken in 2020 i.v.m. de corona maatregelen
Item image

Contact

info@rondvaartzoetermeer.nl

Deze zijn voorlopig nog niet te boeken in 2020 i.v.m. de corona maatregelen
Met de Poldervaart geniet je van een twee uur durende vaart door het westen van het Groene Hart. Op vier meter boven het maaiveld zie je het polderlandschap van Zoeterwoude en Stompwijk zoals je dat nog nooit gezien hebt. Varend onder de A4 snelweg door gaan de rustige en weidse polders over in het recreatiegebied van Zuid-Holland. Bij mooi weer is Vlietland perfect voor een frisse duik! 

Elke vaart wordt verzorgd door een schipper en gids die allerlei wetenswaardigheden vertellen over dit specifieke gebied van Zuid-Holland. 

De poldervaart is geschikt voor alle leeftijden en uitstekend te combineren met een fietstocht. Vanaf boerderij ’t Geertje stap je zo met de fiets aan boord. Bij Waterfront Vlietland stap je af en kan je per fiets verder. 

We varen vanaf de aanlegkade over de Noord-Aa, langs de Weipoort over de Ommedijksche Wetering, de Nieuwe Vaart, de Meerbrug en onder de snelweg door naar de ‘Riviera van de Randstad’: het recreatiegebied Vlietland. 

Prijzen en data
Voorseizoen & naseizoen 2020: 6 juni t/m 30 juni en 2 september t/m 27 september.
Hoogseizoen 2020: 1 juli t/m 30 augustus. Afvaarten op zaterdag en zondag om 13.30.

  • Franca Wester - Afgelopen zaterdag 17 september een 2 uur durende rondvaart gedaan, die door het enthousiasme van iedereen uitliep tot 3 uur. Geholpen door een zonnetje en een prima sfeer was het een heerlijke belevenis, en wat wist de gids Ali veel te vertellen! Wij waren met een gezelschap van 13 volwassenen en 2 kleine kinderen en […]

Uw reservering

Uw gegevens
(*) verplicht
Aanleiding voor groepsvaart
Catering


Uw aanvraag is succesvol verzonden. Wij nemen contact met u op voor de bevestiging
Vul al uw verplichte gegevens in