You are here Home Poldervaart Vaar mee met de Poldervaart
Item image

Contact

info@rondvaartzoetermeer.nl

Met de Poldervaart geniet je van een twee uur durende vaart door het westen van het Groene Hart. Op vier meter boven het maaiveld zie je het polderlandschap van Zoeterwoude en Stompwijk zoals je dat nog nooit gezien hebt. Varend onder de A4 snelweg door gaan de rustige en weidse polders over in het recreatiegebied van Zuid-Holland. Bij mooi weer is Vlietland perfect voor een frisse duik!

Elke vaart wordt verzorgd door een schipper en gids die allerlei wetenswaardigheden vertellen over dit specifieke gebied van Zuid-Holland.

De poldervaart is geschikt voor alle leeftijden en uitstekend te combineren met een fietstocht. Vanaf boerderij ’t Geertje stap je zo met de fiets aan boord. Bij Waterfront Vlietland stap je af en kan je per fiets verder.

We varen vanaf de aanlegkade over de Noord-Aa, langs de Weipoort over de Ommedijksche Wetering, de Nieuwe Vaart, de Meerbrug en onder de snelweg door naar de ‘Riviera van de Randstad’: het recreatiegebied Vlietland.

  • Vierstroom zorg thuis - Op donderdag 25 Augustus 2016 hadden wij een team uitje. Een onderdeel van ons programma was een poldertocht. We hebben genoten. Het weer was werkelijk schitterend, de omgeving erg mooi en we hadden een vrolijke gids met mooie verhalen en een bekwame kapitein. Namens ona allemaal super bedankt voor de prachtige vaart.

Uw reservering

Uw gegevens
(*) verplicht
Aanleiding voor groepsvaart
Catering


Uw aanvraag is succesvol verzonden. Wij nemen contact met u op voor de bevestiging
Vul al uw verplichte gegevens in