Halloweenvaart - vrijwilligers gezocht!

Halloweenvaart – vrijwilligers gezocht!

Wie zijn wij?

Stichting rondvaart Zoetermeer is een non-profit vrijwilligers stichting. De stichting heeft als doel promotie van het polderlandschap rondom Zoetermeer. Dit doet de stichting door gasten te verwelkomen op de ruimte rondvaartboot. Enthousiaste schippers en gidsen leiden gasten door het prachtige landschap. Een landschap met veel dieren zoals vogels en mooie vergezichten. In 2023 willen we deze beleving uitbreiden naar een donkere griezeltocht tijdens Halloween.

Wat gaan we doen?

We gaan onze rondvaartboot omtoveren tot een spookschip. Met bezoekers aan boord gaan we een rondvaart maken van ca. 30 – 45 min in het donker op het water van het noord-AA. Langs het water zullen op een aantal plekken griezels staan die de gasten aan boord op een gepaste wijze doen griezelen. Als de weersomstandigheden het toelaten willen we proberen rook op het water te maken voor een extra griezelige beleving. Ook hopen we een duiker in het water te hebben die met lichteffecten en geluid de gasten weet te beroeren. Uiteraard staan we open voor aanvullende ideeën!

De beoogde route (wit)

Wat zoeken we?

We zoeken vrijwilligers die als griezel willen meedoen. Het zou fantastisch zijn als je als vrijwilliger zelf voor kleding en/of attributen kunt zorgen. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die zouden willen helpen met het aankleding van de boot of het maken van griezelig decor. Wellicht ben je handig met het maken van kleding. Ook vrijwilligers die zouden willen helpen met de organisatie zijn van harte welkom.

Geinteresseerd?

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht