Groepsvaart volgens Corona-protocol

Vanaf 1 september is het reguliere vaarseizoen van Rondvaart Zoetermeer afgelopen. In de maand september is het nog mogelijk Groepsvaarten (vanaf 12 personen) te boeken.

Voor het boeken daarvan kunt u ons bellen en het antwoordapparaat inspreken waarna één van onze vrijwilligers u zal terugbellen voor de details.

GROEPSVAART VOLGENS HET CORONA PROTOCOL

De arrangementen zijn mogelijk tot een groep van maximaal 12 personen.

Groepsvaart

Hieronder kunt u het aanvraagformulier invullen.

  Uw naam *
  Uw adres *
  Uw postcode *
  Uw plaats *
  Uw telefoonnummer *
  Uw e-mailadres *
  Datum vaart *
  Duur vaart *
  Tijd afvaart *

  Aantal volwassenen *
  Aantal kinderen
  Aantal fietsen en/of rolstoelen
  Reden van de groepsvaart *
  Hoe heeft u ons gevonden?

  Mooi weer-garantie Mooi-weergarantie voor € 26,-
  Voor € 26,- kunt u een mooi weer-garantie afsluiten. Deze is geldig tot 24 uur voor afvaart, met uitzondering van eventueel bestelde catering. Deze garantie houdt in dat u bij slecht weer een nieuwe datum voor uw groepsvaart kunt inplannen. Vink aan indien u deze wilt afsluiten.


  Een groepsvaart geeft u de mogelijkheid om de boot exclusief te reserveren, zonder overige passagiers. Om te kunnen voldoen aan de Corona regels kan een groepsvaart op dit moment een maximale bezetting hebben van 12 passagiers. Om deze reden zijn de kosten voor een groepsvaart gereduceerd . Zo kunt u een groepsvaart van 2 uur reserveren, inclusief Mooi weer-garantie voor EUR 200 (normaal EUR 285). Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


  * verplicht veld