Groepsvaart volgens Corona-protocol

Vanaf 1 september is het reguliere vaarseizoen van Rondvaart Zoetermeer afgelopen. In de maand september is het nog mogelijk Groepsvaarten (vanaf 12 personen) te boeken.

Voor het boeken daarvan kunt u ons bellen en het antwoordapparaat inspreken waarna één van onze vrijwilligers u zal terugbellen voor de details.

GROEPSVAART VOLGENS HET CORONA PROTOCOL

De arrangementen zijn mogelijk tot een groep van maximaal 12 personen.

Groepsvaart

Hieronder kunt u het aanvraagformulier invullen.

  Uw naam *
  Uw adres *
  Uw postcode *
  Uw plaats *
  Uw telefoonnummer *
  Uw e-mailadres *
  Datum vaart *
  Duur vaart *
  Tijd afvaart *

  Aantal volwassenen *
  Aantal kinderen
  Aantal fietsen en/of rolstoelen
  Reden van de groepsvaart *
  Hoe heeft u ons gevonden?

  Mooi weer-garantie Mooi-weergarantie voor € 26,-
  Voor € 26,- kunt u een mooi weer-garantie afsluiten. Deze is geldig tot 24 uur voor afvaart, met uitzondering van eventueel bestelde catering. Deze garantie houdt in dat u bij slecht weer een nieuwe datum voor uw groepsvaart kunt inplannen. Vink aan indien u deze wilt afsluiten.


  Een groepsvaart geeft u de mogelijkheid om de boot exclusief te reserveren, zonder overige passagiers. De prijs van een groepsvaart is € 285,- exclusief mooi-weergarantie (bij te boeken voor € 26,-). Voor een groepsvaart met een vaardatum vóór 25 september betaalt u slechts € 200.- inclusief mooi-weergarantie vanwege het dan nog geldende maximum aantal passagiers van 12 personen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


  * verplicht veld